text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

Anyag
Sín és futóelemek gördülőcsapágy-acélból.
Gördülőcsapágy-acél golyók.
Acél golyókosár.
Kivitel
Horganyzott sín, futóelemek és golyókosár.
A futópályák induktív edzésűek.
Edzett golyók.
Rendeléssel kapcsolatos tudnivalók
Értékesítés egyenként.
További információk
A teleszkópsín két vezetősínből áll, amelyek rögzített és mozgó elemként szolgálnak, és két futóelemből, amelyek egymással összekapcsolva alkotják a köztes elemet. Ez az elrendezés jó védelmet nyújt a nyitott golyókosár számára a szennyeződés ellen. A maximális löket nagyobb, mint a teleszkópos sín hosszúsága összecsukott állapotban. A beszerelési helyzetnek lehetőleg vízszintesnek kell lennie. Ahhoz, hogy minden rögzítőfurat elérhető legyen, a szereléshez a sínben lévő reteszelőcsavart el kell távolítani, majd ismét vissza kell tenni. A reteszelőcsavarok eltávolításával kétoldali löket érhető el.

A belső ütközők a kosár mozgásának korlátozására szolgálnak. Terhelés alatt álló rendszer esetén tervezzen be külső ütközőket.

A sín felszereléséhez használjon a DIN EN ISO 10642 szabvány szerinti, a 10.9-es szilárdsági osztályba tartozó süllyesztettfejű csavarokat.

A maximális folyamatsebesség 0,8 m/s.

Üzemi hőmérséklet -30 °C és +170 °C között.
CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Fedezze fel a norelem termékpalettát