text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

Description

A LOCTITE fém készlet folyékony fémek acél vagy alumínium alapú epoxi gyanták. Új mérföldkőnek számítanak a javításba: nagy szilárdság, jó tapadás, nincs zsugorodás, a legtöbb oldószerrel és kenőanyaggal szemben ellenálló. A kikeményedés után, akár a fém, kézzel vagy géppel befogva egészen a menetvágási megmunkálhatók és festhetők.
A LOCTITE fém készlet termékekkel egyszerűen és tartósan megjavíthatók a repedések, lunkeresedési helyek, a hibás fúrások vagy sérülések a csöveken, tartályokon, karosszéria- és gépelemeken. Igen jól tapadnak fémeken, üvegen, kerámián és egyéb anyagokon.

S1 típus – 97990-3471500
Spatulyázásra alkalmas. Acél töltésű, kétkomponensű epoxi ragasztószer, amely sérült vagy elhasználódott alkatrészek javításához és utánalakításához használatos. 

S2 típus – 97990-3472500
Öntéshez alkalmas. Acél töltésű, kétkomponensű epoxi ragasztószer, amely elhasználódott vagy sérült alkatrészek javításához és utánalakításához használatos.

M típus – 97990-3474500
Spatulyázáshoz alkalmas. Ásványi anyag töltésű, kétkomponensű epoxi ragasztószer, amely kikeményedés után önkenő felületet képez, amely mozgó alkatrészek esetén csökkenti a súrlódást. A termék fő jellemzője az egyszerű és praktikus használat, így műhelyekben vagy közvetlenül helyszíni karbantartási munkák során is alkalmazzák.

CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Más vásárlók is vásároltak