text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

További információk
* bőrösödési idő.
Description

A folyékony, ill. pasztaszerű felülettömítők alkalmazkodóképessége szinte bármilyen tömítési problémát megold.

LOCTITE alacsony szilárdságú felülettömítő, 97990-573....
A legtöbb kenő- és hidraulikaolajjal, ill. benzinnel, gázolajjal és vízzel szemben ellenálló. Szorosan illeszkedő kapcsolatok tömítéséhez merev fémes karimafelületek között. A termék levegő elöl elzárva a szorosan illeszkedő fém felületek között kikeményedik. Tipikus felhasználási területe folyékony tömítések létrehozása csavarodásálló karimacsatlakozások között, pl. hajtómű- és motorházak stb. esetén.
Hőmérsékletállóság -55 °C és +150 °C között.

LOCTITE szétszerelhető felülettömítés, 97990-5203300
Szorosan illeszkedő kapcsolatok tömítéséhez merev fémes karimafelületek között.  A termék levegő elöl elzárva a szorosan illeszkedő fém felületek között gyorsan kikeményedik. Közvetlenül a karima szerelése után a tömítettség alacsony nyomáson biztosított. Nagyon jól eltávolítható, filmszerűen lehúzható. Tipikus felhasználási területe folyékony tömítések létrehozása csavarodásálló karimacsatlakozások között, pl. hajtómű- és motorházak stb. esetén.
Hőmérsékletállóság -55 °C és +150 °C között.

LOCTITE tartósan elasztikus felülettömítés, 97900-5910300
Alacsony szilárdságú felülettömítés rugalmas karimákhoz. Műanyag/műanyag és fém/műanyag kombinációkhoz. Jó ellenállóképesség olajokkal és relatív mozgásokkal szemben. Tipikus alkalmazások többek között sajtolt fémlemez alkatrészek karimatömítései (vezérlőház-burkolat és olajteknők).
Hőmérsékletállóság -55 °C-tól +200 °C-ig.

CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Más vásárlók is vásároltak