text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

További információk
A Ballistol univerzális olaj az élelmiszeriparban a termékkel érintkező alkatrészekhez alkalmas. A Ballistol valamennyi összetevője biológiailag lebomló és ártalmatlan a környezetre.
Bőrbarát és véletlenszerű lenyelése esetén teljesen ártalmatlan.
Freonmentes szóróflakonban.
Description

A Ballistol univerzális olaj egyfajta speciális olajként magában egyesíti a rozsdavédelmet, a kenőolajat, az ápoló- és tisztítószereket magas kúszási tulajdonság és fertőtlenítő erővel.

Alkalmazás:
Az univerzális olaj sokoldalúan használható a gép- és szerszámgyártásban, a precíziós eszközök, mérlegek gyártásában és ápolásában és a finommechanikában.
A gyógyszerészeti minőségű kapcsán kiválóan alkalmas az élelmiszerfeldolgozó területeken.
Univerzálisan alkalmazható a kézműiparban, a nehéziparban, a mezőgazdaságban, a háztartásban, a kertben, gépjárműveknél, a horgászatban, a vadászatban és a céllövészetben a fém, fa, műanyag, bőr, gumi, bőr. szűr és számos más anyag ápolásakor.

Előnyök:
Az alacsony felületi feszültségének és a rendkívüli kúszási tulajdonságnak köszönhetően a legszűkebb helyre és a legfinomabb résekbe is behatol.
A Ballistol lúgos védőfilmet képez fémeken, semlegesíti az izzadságot és egyéb, a rozsda képződését elősegítő maradványokat, és ily módon védelmet nyújt a korrózióval szemben.
Az alapolajat orvosi tisztaságú fehérolaj képezi. Öregedésálló és és évek múltával sem gyantásodik.

Tárolás:
A göngyöleg szorosan lezárva korlátlan ideig eltartható.


CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Más vásárlók is vásároltak