text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

Anyag
Acél.
Fogantyúelem 2 komponensű műanyagból.
Kivitel
Nemesített és horganyzott.
Fogantyúelem olajálló.
További információk
A gyorsszorító automatikusan alkalmazkodik a mukadarab-magasághoz. A szorítási magasság automatikus beállítása 35 mm-en belül megközelítőleg állandó szorítóerő mellett a nyomócsavar-pozíció kézi változtatása nélkül.
A szorítóerő a csuklóban lévő kar alatti állítócsavarral max. 2.500 N-ig, a követelményeknek megfelelően állítható.
Az alaplap furatképe metrikus és zollos mérethez is igazodik.
CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Más vásárlók is vásároltak

Gyorsszorítók változtatható

A norelem változtatható gyorsszorítóival a különböző magasságú munkadarabok befogási folyamatát már nem kell kézzel beállítani, hanem az automatikus befogási tartomány szabályozással történik. A befogási magasság fokozatmentes állítása közel azonos szorítóerővel megbízható és stabil kapcsolatot biztosít. A nyomócsavart nem is szükséges állítani.

A változtatható gyorsszorítókat sokféleképpen lehet használni. Használják például rögzítésre fúráskor, hajlításkor, hegesztéskor vagy köszörüléskor a fém-, fa- és műanyagiparban. Az igényektől függően a kezelő a szorítóerőt akár 2500 N-ig is beállíthatja szerszám nélkül, a csuklóban lévő kar alatti állítócsavar segítségével.


A norelem termékpalettája három különböző kivitelben tartalmaz gyorsorító változatokat:

  • Gyorsszorítók változtatható, vízszintes vízszintes talppal
  • Gyorsszorítók változtatható, függőleges vízszintes talppal
  • Gyorsszorítók változtatható tolórúddal