text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

Anyag
Termoplaszt, üvegszál erősítésű. Nemesacél tengely.
Kivitel
Fekete zsanér. Csupasz tengely.
További információk
Különböző szárnyhosszúságú zsanérok jobb- vagy baloldalt is alkalmazhatók.
Kérésre minden zsanér szállítható az alumínium profilok hornyaihoz (6-os, 8-as és 10-es horonyhoz) való vezetőorrokkal is. Ezek megkönnyítik a felszerelést, biztosítják a zsanért elfordulás ellen és növelik a terhelhetőségét.

A zsanérok megadott terhelési értékei esetében nem kötelező jellegű irányértékekről van szó a biztonsági tényezők figyelembevétele nélkül, továbbá minden felelősség kizárása mellett. A megadott értékek kizárólag tájékoztató jellegűek és nem jelentik a tulajdonságok jogilag kötelező szavatolását.

A terhelési adatokat laboratóriumi körülmények között állapítják meg. Minden felhasználónak egyénileg kell megállapítania, hogy a zsanér alkalmas-e az adott felhasználásra.

A különböző anyagok, amelyekre rögzítik a zsanérokat és a rögzítés módja, az időjárási viszonyok, valamint a kopás befolyásolhatják a megállapított értékeket.
CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Fedezze fel a norelem termékpalettát