text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Állítólábak, géplábak

Bejegyzések / oldal
24 / 30 bejegyzés
  • Bejegyzések / oldal
    24 / 30 bejegyzés

    Fedezze fel a norelem termékpalettát

    Állítólábak a norelemtől

    A norelem állítólábaival a gépek, a speciális bútorok és sok egyéb ipari, laboratóriumi, valamint orvosi és biotechnológiai berendezés szó szerint jó pozícióban van. Többek között lenyűgöznek stabil, strapabíró felépítésükkel, minőségi kidolgozásukkal és gyors összeszerelésükkel. A norelem állítható magasságú lábakat és géplábakat kínál a szintezéshez különféle kivitelben.

          

    Az állítólábak tulajdonságai és felépítése 

    Az állítólábak két részből állnak: egy menetes orsóból és egy talpból. A norelem állítólábainak nagy előnye, hogy minden menetes orsó minden talppal kombinálható, és így az alkalmazási területnek megfelelően egyedileg állíthatók össze. Különösen fontos, hogy a menetes orsó szorosan csatlakozzon a talphoz, miután benyomták. A norelem állítható magasságú állítólábait a gép- és berendezésgyártásban, valamint a bútoriparban használják, például irodai székekhez. Az úgynevezett csúszásgátló lemezzel, opcionális rezgéscsillapítóval már eleve megakadályozható az állítóláb elcsúszása a rezgések elnyelésével. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást az állítólábak katalógusából.
          

    A norelem állítólábainak jellemző alkalmazásai

    A norelem állítólábait számos alkalmazási területen használják. Tipikus példák:

    • gép- és berendezésgyártás
    • bútoripar (asztalok, székek és egyéb irodabútorok)
    • Speciális kivitelek Hygienic DESIGN-ban orvostechnikai, biotechnológiai, kutatási, élelmiszeripari, italgyártók, sörfőzdék és tejüzemek számára

    A Hygienic DESIGN állító- és géplábak kiváló felületi minőséggel győznek meg. A norelem állítólábak további előnye a lényegesen kisebb tervezési és gyártási ráfordítás, valamint a gyors összeszerelés. A kopóalkatrészek cseréje egyszerű a szabványos alkatrészek használatának köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy a pótalkatrészek gyorsabban beszerezhetők és könnyebben cserélhetők.

          

    Milyen anyagból készülnek a norelem állítólábai?

    A norelem állítólábak főleg fémből készülnek, mert rendkívül stabilnak kell lenniük, és néha nagy terhelést is fel kell venniük. Acélt, rozsdamentes acélt, cink présöntvényt, alumíniumot használnak itt, de a végsapkákhoz vagy a recézett tárcsákhoz kapcsolódóan műanyagot is. Különleges kivitelként kiemelendőek a higiénikus kivitelű, rozsdamentes acél gép- és állítólábak: Dupla menettömítéssel és az orsócsuklón speciális tömítéssel rendelkeznek. Ez az állítóláb különösen alkalmas az élelmiszeripar, sörfőzdék, tejüzemek, ital- és gyógyszeripar gépeihez, rendszereihez és készülékeihez. A Hygienic DESIGN-nak köszönhetően könnyen tisztítható, és megakadályozza a baktériumok és egyéb szennyeződések megtapadását.

          

    Az állítólábak sokoldalú változatai és kivitelei

    A norelem állítólábai gépekhez és sok más ipari telepítéshez számos kivitelben és különböző anyagokból készülnek:

    • Állítólábak kerek
    • Állítólábak hatszög
    • Állítólábak recézett tárcsával
    • Állítólábak menettel
    • Állítólábak Hygienic DESIGN kivitelben
    • Kacsalábak
    • Csuklós lábak

    A különböző lemezek és azok eltérő kialakítása a norelem állítólábak sokféle kombinációját eredményezi minden célra. At állítólábak és géplábak norelem webáruházának kínálatát olyan kiegészítők egészítik ki, mint a kalapelemek, lengéscsillapítók vagy sapkák.

            

    Rendeljen állítólábakat online a norelemtől

    Webáruházunkban az állítólábak széles választékát és számos változatát találja, amelyek megfelelnek az Ön alkalmazásának és különböző környezeteknek. Az állító- és a géplábakon kívül több mint 70 000 szabványosított szabványos és gépelemet kínálunk. Teljes körű beszállítóként innovatív partnernek és megoldásszállítónak tekintjük magunkat a technikusok, tervezők és mérnökök számára.