text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

Anyag
Alumínium agy, nemesacél harmonika.
Kivitel
Fémtiszta.
További információk
A persely rögzítése hernyócsavarral kedvező költségű megoldás a radiális szorítóperselyes fém harmonikás tengelykapcsolókhoz (23000). A persely hernyócsavarral történő megszorítása jelentősen rövidebb összeszerelési időket és sokkal egyszerűbb összeszerelést tesz lehetővé még nehezen hozzáférhető szerelési helyeken is. Ügyeljen a hernyócsavar szükséges meghúzási nyomatékára. A szétszerelés megkönnyítéséhez a tengelyek sima karimával történő ellátását javasoljuk.
Felszerelés
A tengelycsapok összekapcsolását a perselyfurattal átmeneti illesztéssel kell megoldani. A játék legalább 0,01 mm és legfeljebb 0,04 mm lehet, pl.
Tengely Ø 5 k6
Furat Ø 5 G7.
D min. értéknél kisebb átmérők is lehetségesek, a tengelykapcsoló névleges nyomatékának biztonságos átvitele azonban tovább nem garantálható.
Mivel a fém harmonikák vékony nemesacél lemezből készülnek, összeszerelés és szétszerelés közben különösen nagy gondosság szükséges. A harmonika károsodásai a tengelykapcsolót használhatatlanná tehetik.
Egyedi igényre
D1 és D2 kívánt perselyfurat tűrési osztállyal vagy tűrési mezővel.
CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Más vásárlók is vásároltak