text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

Anyag

Nemesacél 1.4301.

Kivitel
Fémtiszta.
További információk
Önközpontosító és játékmentes tengely-persely szorítópatronok nagyon csekély tehetetlenségi nyomatékkal és minimális helyigénnyel. A szorítópatronok erőzáró kapcsolatot teremtenek a tengely és a persely között. Gyors összeszerelés és szétszerelés egy központi anyacsavarral. A kapcsolat lehúzószerszámmal ismét megszüntethető.
Szorítópatronok körfutási pontossága ±0,01 mm.
Felszerelés
Ahhoz, hogy a megadott forgatónyomatékok elérhetők legyenek, a szorítópatront zsírmentesen kell beszerelni. A szorítópatronnak teljes hosszában fel kell feküdnie a tengelyre. A maximális forgatónyomatékhoz a tengelynek és a perselynek megfelelően rögzítve kell lennie (minimális folyáshatár 350 N/mm²).

Szükséges tűrések:
Tengely: h7
Persely: H7
CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Más vásárlók is vásároltak

Tengely-agy befogókészletek

A norelem tengely-agy szorítópatronjai erőzáró kapcsolatot hoznak létre a tengely és az agy között. A gépészetben általában szabványos rkötőelemeknek nevezik őket. Feladatuk a nyomaték és a teljesítmény átvitele a tengelyről a forgó agyra, vagy fordítva. Ezen túlmenően más erők, például axiális erők vagy oldalirányú erők, amelyek az agykerekeken, például fogaskerekeken vagy szíjtárcsákon lépnek fel. A tengely-agy kapcsolatok nagyon alacsony tömegtehetetlenségi nyomatékkal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy gyorsan tudnak reagálni a forgó mozgásokra. Ezenkívül minimális a helyigényük. Az össze- és szétszerelés gyors és egyszerű egy központi anyával.

A rozsdamentes változat mellett a norelem nyolc különböző formában kínál szorítópatronokat.