text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

Anyag
Belső gyűrű, külső gyűrű és görgőtest gördülőcsapágy-acélból.
Kosár üvegszállal megerősített poliamidból.
Kivitel
NU mozgó csapágy.
NJ támasztócsapágy.
További információk
A hengergörgős csapágyak nagy radiális terheléseket vesznek fel. A csapágyak nem önmegtartóak. A csapágyrészek beszerelése ezért külön-külön történhet. Így mindkét csapágygyűrű állandó illesztést kap. A csapágyak szállítása tömítés nélkül történik. A csapágyak a homlokoldalon zsírral vagy olajjal kenhetők. Nagy fordulatszámokhoz alkalmas.

Az NU kivitelűek nozgó csapágyak, és csak radiális erőket vesznek fel. A külső gyűrűnek két szegélye van, a belsőnek nincs szegélye. A külső és belső gyűrű az S-értékkel mindkét irányban eltolható.

Az NJ kivitelűek támasztócsapágyak, és a radiális erők mellett egyik irányban axiális erőket is felvesznek. A külső gyűrűnek két szegélye van, a belsőnek egy. A külső és belső gyűrű az S-értékkel az egyik irányban eltolható.

A méret- és futási tűrések megfelelnek a DIN 620 szabvány szerinti PN tűrési osztálynak. A radiális csapágylevegő megfelel a DIN 620-4 szabvány szerinti CN csapágylevegőnek. Ezek a tűrési osztályok szabványosak, és a legtöbb alkalmazáshoz megfelelőek.
Hőmérséklet-tartomány
-30 °C és +120 °C között.
Egyedi igényre
Egyéb méretek és kivitelek.
CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Fedezze fel a norelem termékpalettát