text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

Anyag
PA6 műanyag görgő.
Gördülőcsapágy-acél golyóscsapágy.
Acél csavar és anya.
Kivitel
Golyóscsapágy 2Z-C3 tömítő alátétekkel.
ISO 4017 csavar, 8.8 szilárdsági osztály, horganyzott.
ISO 4035 anya, 8. szilárdsági osztály, horganyzott.
További információk
Beszerelésre kész feszítő görgők komplett szíjakhoz golyóscsapággyal. A golyóscsapágyak mindkét oldalon tömítettek, élettartamra szóló kenéssel rendelkeznek, és ily módon nem igényelnek karbantartást.

Szíj feszítésére a szíj külső oldalán (a szíj hátoldalán). A feszítő görgő a feszítőelemekkel együtt egy rugalmas szíjfeszítővé kombinálható. A szerelés történhet mereven is, feszítőelem nélkül is. Terelő görgőként is használható.
Hőmérséklet-tartomány
-40 °C – +100 °C.
CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Más vásárlók is vásároltak

Szíjhajtás

A norelem fogasszíjhajtásai mindenekelőtt a lineáris, szállítás- és hajtástechnikában keresettek. Ahol erőátvitel történik, a fogasszíjaknak és a fogastárcsáknak nagy jelentősége van. Nemcsak nagy erőket visznek át, hanem magas hatásfokkal is rendelkeznek.

A precíz, tartós és kevés karbantartást igénylő norelem fogasszíjak ideális tulajdonságokkal rendelkeznek az ipari szektor bármely hajtási feladatához. A szíjak standard hosszúságban kaphatók 165 mm-től 2250 mm-ig, tetszőleges hosszúságban. A különböző hosszúságok mellett két profil közül is választhat. A Profil T, Profil AT és Profil HTD elérhető a fogasszíj termékcsaládhoz.