text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language
2 Találat

Leírás

Anyag
Alumínium.
Acél karimás kerekek.
Kivitel
Alumínium, fényes.
Acél, horganyzott.
További információk
Szabványos T profil a DIN 7721 T2 szabvány szerint metrikus osztással (trapéz alakú fogazás). Legalább egy fogasszíjtárcsának peremes tárcsával kell rendelkeznie. A fogasszíjtárcsák középső furattal rendelkeznek, vagy előfúrtak (ez a gyártástechnológiától függően változhat). Emiatt a táblázatban megadott D2 max méret annak a furatnak a maximális értéke, amellyel a fogasszíjtárcsákat szállítják. Ezt az előfuratot / központosító furatot az ügyfél elláthatja illesztő furattal, hornyos illesztő furattal vagy menetes furattal. További lehetőség perselyek alkalmazása az átmérő csökkentése érdekében.

Más vásárlók is vásároltak

Szíjhajtás

A norelem fogasszíjhajtásai mindenekelőtt a lineáris, szállítás- és hajtástechnikában keresettek. Ahol erőátvitel történik, a fogasszíjaknak és a fogastárcsáknak nagy jelentősége van. Nemcsak nagy erőket visznek át, hanem magas hatásfokkal is rendelkeznek.

A precíz, tartós és kevés karbantartást igénylő norelem fogasszíjak ideális tulajdonságokkal rendelkeznek az ipari szektor bármely hajtási feladatához. A szíjak standard hosszúságban kaphatók 165 mm-től 2250 mm-ig, tetszőleges hosszúságban. A különböző hosszúságok mellett két profil közül is választhat. A Profil T, Profil AT és Profil HTD elérhető a fogasszíj termékcsaládhoz.