text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Profilos sínvezetők

Bejegyzések / oldal
10 / 10 bejegyzés
  • Bejegyzések / oldal
    10 / 10 bejegyzés

    Más vásárlók is vásároltak

    Profilos sínvezetők



    A norelem profilvezető rendszereit különösen az anyagbevezetés, a szerelés- és az automatizálástechnika területén használják.



    Az acélból készült norelem profilos vezetősínek induktívan edzett és köszörült futópályákkal rendelkeznek. Ezek 45°-os szögben vannak elrendezve. A golyósorok egyenletesen osztlaják el a terhelést. A rendszer így minden oldalról képes felvenni a nagy terhelést. Az integrált kenési folyamatnak köszönhetően a sínre szerelt profilos sínvezető rendszerek rendkívül kevés karbantartást igényelnek, és folyamatos használat mellett akár 80 °C-os hőmérsékletre is alkalmasak.



    A felülről felcsavarozható profilos vezetősínek négy különböző méretben kaphatók, a hossz a megrendelői igények szerint van méretre vágva (maximum 3690 mm-ig). Az igényektől és a rendelkezésre álló helytől függően négy különböző típusú vezetőkocsi áll rendelkezésre (a standardtól a kompaktig) nemesített acélból és gördülőcsapágyacél golyókkal. A standard kivitelben a vezetőkocsik recirkulációs golyóscsapágy vezetéssel vannak ellátva N pontossággal előfeszítés nélkül (Z0). Nagyobb pontossági és előterhelési osztályok kérésre elérhetők. Mivel a norelem profilvezető rendszerei megfelelnek a jelenlegi piaci szabványoknak, könnyen helyettesítik más szállítók hasonló lineáris vezetőegységeit.