text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Motorpozicionáló rendszerek

Bejegyzések / oldal
10 / 10 bejegyzés
  • Bejegyzések / oldal
    10 / 10 bejegyzés

    Más vásárlók is vásároltak

    Elektromos pozicionáló asztalok



    Az elektromos pozicionáló asztalok sokoldalú lineáris rendszerek, amelyek ideálisak mozgási és pozicionáló modulként. A pozicionáló asztalok vagy pozicionáló körasztalok biztosítják, hogy az alkatrészek, végálláskapcsolók, érzékelők, megfogók és ütközők századmilliméteres pontossággal pozicionálhatók legyenek. A norelem elektromos pozicionáló asztalai a tervezési megoldások széles skáláját kínálják a felhasználónak a vezetési és pozicionálási feladatok elsajátításához. Alkalmazási területei a megmunkáló központok kezelőrendszereken belül, szerszámgépekben vagy mérőeszközökben.



    A motor ellenére az elektromos pozicionáló asztalok alacsony zajszintűek és alacsony karbantartást igényelnek, és a kézi változatok kedvelt alternatívája, amely a norelem termékportfóliójában is megtalálható. A motoros beállítási és pozicionálási feladatokat szolgáló modulok akár 1,2 m/perc haladási sebességhez és legfeljebb 10 kg súlyú tárgyakhoz alkalmasak. A 0,02 mm-nél kisebb sugárirányú játék és a 0,04 mm-nél kisebb holtjáték bizonyítja, hogy az elektromos pozicionáló asztalok a gyakorlatban nagyon pontosan működnek és működnek.



    A rövid változat 8-as, a hosszú pedig 12-es méretben érhető el. Az elektromos pozicionáló asztal léptetőmotorral, valamint léptetőmotoros és pozicionáló vezérlővel felszerelt változatban rendelhető. A léptetőmotoros és pozicionáló vezérlős változat felhasználóbarát programozószoftvert tartalmaz, amely ingyenesen letölthető.



    Figyelem: A pozicionáló körasztalok csak 12-es méretben kaphatók koaxiális hajtással.



    Általánosságban elmondható: Minden meghajtómodul kiváló minőségű anyagokból és alkatrészekből készül. A csúszóperselyek és az orsóanyák nagyteljesítményű műanyagból készülnek. Ez rendkívül robusztussá és tartóssá teszi a pozicionáló asztalokat. Ez biztosítja az egységek problémamentes folyamatos működését a gyakorlatban, még 100%-os munkaciklus mellett is. A hajtóelemek, például az orsók vagy tengelyek mind rozsdamentes acélból készülnek, a test pedig eloxált alumíniumból.



    A tervezők és fejlesztők munkájának megkönnyítése érdekében a motoros pozicionáló asztalok minden más azonos méretű komponenssel kompatibilisek (tipikus norelem moduláris rendszer). Ez nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé az ügyfélspecifikus megoldások végső megvalósításában. A többtengelyes rendszerek, beleértve a végállás érzékelők rögzítését is, könnyen megvalósíthatók. A széleskörű tartozékok, például a közelítéskapcsolók és a megfelelő érzékelőtartók teszik teljessé a választékot.