text.skipToContent text.skipToNavigation
HU
Choose your Language

Leírás

Anyag
Alumínium alaptest, extrudált profil.
Alumínium csapágyház és szán.
Profilos vezetősín és vezetőkocsi, acél.
Poliuretán bordásszíj acélhuzallal.
Kivitel
Alaptest, natúr színűre eloxált.
Csapágyház és szán, feketére eloxált.
Profilos vezetősínek futópályái, indukciósan edzett és köszörült.
További információk
Kompakt és rugalmasan használható lineáris egységek bordásszíjas hajtással. Az alaptest egy önhordó alumínium extrudált profil, amely integrált profilos vezetősínnel rendelkezik. Ez a sínrendszer képes felvenni a legnagyobb erőhatásokat minden irányból, kopásálló, és lehetővé teszi az optimális működést nagy tömegek mozgatása esetén.

Az alumíniumprofil külső oldalán hornyok találhatók kiegészítő tartozékok egyszerű és biztonságos szereléséhez és rögzítéséhez. Közelségkapcsolók a felső T-hornyokban helyezhetők el és rögzíthetők. Az alumínium profil teljesen kompatibilis az I sorozatú standard profiljainkkal.

Az acélhuzal merevítőkkel megerősített bordásszíjak nagy erőátvitelt tesznek lehetővé változó terhelés mellett, miközben csekély kopást és kisebb zajképződést biztosítanak. A bordásszíj az alumínium profil felső oldalán fut vezetőhornyokban, így a profilban található összes alkatrészt védi a szennyeződésektől.

A szimmetrikus felépítés miatt a lineáris tengely lehetővé teszi, hogy a motorokat és a hajtóműveket a csapágyház mind a négy oldalára felszerelhessék. A csapágyháznál a nem használt üreges tengelyek nyitott oldalai a külön megrendelhető 20300 sz. védőkupakokkal zárhatók le.

A szán felső oldalán minden menetes furatnál található egy további központosító furat. A 20240 sz. központosító gyűrűink segítségével további összekötő elemek szerelhetők fel méretpontosan a szánra.

A terhelési adatok dinamikus terhelés esetén érvényesek.
Műszaki adatok
Védettség IP50.
Hőmérséklet-tartomány
-20 °C – +70 °C.
Egyedi igényre
Más hosszok (S löket max. 4000 mm).
Accessory
Védőkupak. A horonyasztal, a motor-hozzászerelési készlet, a szinkronizáló készlet és a közelségkapcsoló tekintetében lásd a táblázatot.
CAD modelljeink letöltéséhez először be kell jelentkeznie. Ha még nem hozott létre fiókot, kérjük, regisztráljon a "Saját fiók" alatt (a képernyő jobb oldalán), és kövesse az utasításokat.

Fedezze fel a norelem termékpalettát